Rólunk

A GreenDoc Systems Kft-t azzal a céllal alapítottuk, hogy az évek során felhalmozott informatikai és dokumentumkezelési tapasztalatinkat egy környezetkímélő, naprakész technológiát használó, hatékony vállalkozás égisze alatt tudjuk az Önök szolgálatába állítani.

A piaci igényekre gyorsan és hatékonyan reagáló, a kor követelményeinek megfelelő innovatív szervezetként biztosak vagyunk abban, hogy Önök egy megbízható háttérrel és szakmai tudással rendelkező partnerrel kötnek együttműködést, amikor minket tisztelnek meg bizalmukkal.

Számos projektekben elért eredményünk garancia arra, hogy dokumentumai a jövőben is azonnal rendelkezésre állnak a szükséges helyen és időben.

Biztosak vagyunk abban, hogy saját fejlesztésű egyedi termékeinkkel, megoldásainkkal olyan eredményeket érhet el, amely hosszútávon hasznára válik cégének.

Előre is köszönjük megtisztelő bizalmukat.


A GreenDoc Systems Kft. csapata

Kapcsolat

GreenDoc Systems Kft.

Cím: 1112 Budapest, Gulyás köz 9/d.
Tel: +36 (1) 599-9648
Fax: +36 (1) 599-9649
Központi e-mail: greendoc@greendoc.hu
Ügyfélszolgálat: helpdesk@greendoc.hu

Scroll to Top

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy ezen a honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.