WinPA Postázó szoftver

Postai küldemények feladásának támogatása, elektronikus feladójegyzék készítés

A WinPA Postázó szoftver elsőként szerezte meg a Magyar Posta zRt. ügyfelei számára kiadott, postai szoftverekre vonatkozó tanúsítványt.  Az Elektronikus Feladójegyzék előállításához szükséges bevizsgálást is elsőként teljesítette.

A folyamatos innovációnak és az ügyfeleinkkel való szoros kapcsolatnak köszönhetően a postai szoftverek területén piacvezető pozíciót ért el termékünk. A nem rég bevezetett Elektronikus Kézbesítési Igazolások teljes támogatása is része a szoftvernek.

A HTTP API-nak köszönhetően, bármely dokumentum-kezelő rendszerhez könnyen integrálhatja. 

Legyen szó napi 10, vagy 10.000 db küldeményről, a WinPA postázó szoftver kiállja a próbát. A gyors küldeményrögzítést optimalizált címadat keresés támogatja. Ha Excelben már van címlistája, akkor azt könnyen betöltheti és használhatja akár a későbbi feladások során is.

A küldemény adatok az elektronikus feladójegyzékkel pillanatok alatt jutnak el a postához. A felvétel és a tértivevényes levelek kézbesítési igazolása automatikusan kerül vissza a rendszerbe. Az elektronikus kézbesítés információk könnyedén hozzáférhetők, a PDF formátumú igazolások pedig megtekinthetők és letölthetők.

Elektronikus szolgáltatások

Postai funkciók

A szoftver demo verzióját díjmentesen, minden korlátozás és kötelezettség nélkül telepítheti és kipróbálhatja. Regisztráljon most!

WinPA Postázó szoftver Demo letöltése

Scroll to Top

Köszönjük, hogy regisztrált!

Kérjük ellenőrizze email fiókját. A Demo letöltéséhez szükséges linket hamarosan küldeni fogjuk.

Információ a 2023. évi frissítésről

Tisztelt Ügyfelünk!

A frissítés letölthető: kattintson ide!

A támogatási szerződéssel nem rendelkező ügyfeleink részére a frissítés megrendelésének menete:

Kattintson a következő linkre az online megrendeléshez: Online megrendelés

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy ezen a honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.