Mire jó egy postázó szoftver?

Sok a kimenő küldeménye?

Postai levél vagy csomag feladáskor a küldemény adatok kézi rögzítése sok időt vehet igénybe, ha nem használ postázó szoftvert. Ajánlott küldemény esetén a feladóvényt, tértivevényes levelek esetén a tértivevényt is ki kell tölteni ugyanazon adatokkal. Csomag feladásakor a kísérő iratok kitöltése szintén sok időt vesz igénybe. A postán történő felvételkor, a küldemények pontos díjának megállapítását és a ragszám hozzárendelést is el kell végezni. 

postázó szoftver

Létezik egy egyszerűbb megoldás!

A feladó saját maga is elvégezheti a küldemények díjazását, a feladáshoz szükséges iratok elkészítését. Erre készült a WinPA Postázó szoftver.  A postán történő feladás előtt a saját számítógépén a telepített WinPA Postázó szoftverrel rögzítheti a küldeményeit, azok minden szükséges adatával együtt. Ezek a következők: címadatok, ragszám, súly, díj, küldemény típus, rendeltetési hely, extra szolgáltatások

A feladáshoz szükséges nyomtatott iratok és az elektronikus adatszolgáltatás már egy gombnyomásra megtörténik. A feladás adatait az Elektronikus Feladójegyzék (EFJ) tartalmazza, amit a szoftver emailben, vagy SFTP kapcsolaton keresztül továbbít a postára. Mire a küldeményeivel a hivatalba érkezik, ott már a beérkezett EFJ-nek köszönhetően nem történik adatrögzítés, ezért a feladási idő a minimális lesz!

A feladást a posta elektronikusan igazolja vissza, amit a WinPA Postázó szoftver ugyancsak rögzít. Az összes feladás és küldeményadat később visszakereshető.

Az Elektronikus Feladójegyzékkel feladott küldemény díja kedvezőbb, így a szoftver használatával postköltséget is megtakarít!

Szoftver használatához a Magyar Postával szerződést kell kötni, melyben segítünk Önnek!

Elektronikus feladójegyzék (röv.: EFJ)

Az Elektronikus Feladójegyzék (EFJ) egy XML formátumú állomány, mely a feladáshoz szükséges összes küldemény és feladó adatot tartalmazza. Előállításához a Magyar Posta által bevizsgált és engedélyezett szoftver szükséges. Ilyen a WinPA Postázó szoftver. Cégünk a posta műszaki követelményeit folyamatosan követi és a szoftvert frissíti. Önnek csak a frissítést kell telepítenie!

Elektronikus kézbesítési igazolás (röv.: EKI)

Az Elektronikus Kézbesítési Igazolás (EKI), egy PDF formátumú, a posta által elektronikusan aláírt dokumentum, amely a papír alapú tértivevényt váltotta ki 2020-ban. Az elektronikus kézbesítési igazolás tartalmazza a kézbesítési információkat és az átvevő aláírását.

A PDF-eket a posta elektronikus csatornán juttatja vissza a feladóhoz, melyeket a WinPA Postázó szoftver fogad, tárol és feldolgoz. Feldolgozás után a küldemények kézbesítési információ megjelennek a programban, ezek alapján a küldemények visszakereshetők.

Postázó szoftver integráció

Jól bevált iktató szoftvert használ? Elégedett a dokumentum kezelő rendszerével? A WinPA Postázó szoftver könnyen integrálható bármely rendszerhez. Így, a dokumentum kezelő kiegészül egy komplett postai rendszerrel, mely mindig naprakész és megfelel a legfrissebb postai előírásoknak!

Összefoglalás

A kézi postázás könnyen kiváltható erre készült célszoftverrel. A WinPA Postázó szoftver nélkülözhetetlen segítséget nyújt a postai adminisztráció hatékony elvégzésében és még költséget is megtakarít Önnek. Próbálja ki!

Tartalom

Scroll to Top

WinPA Postázó szoftver demo letöltés

Várjuk jelentkezését!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy ezen a honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.